Maandag8:00 - 16:00
AdresOnnaweg 5, 8331 EZ Steenwijk

>>> Bel Ons 0521 – 514240 <<<

Wij zijn exclusief telefonisch bereikbaar op maandag van 8:00-16:00. 
U kunt ook mailen naar: info@tppmastenbroek.nl

Introductie

Emiel Mastenbroek is als tandprotheticus, familieman en persoon wereldberoemd in Steenwijk en omstreken. Duizenden mensen lopen trots rond met hun kunstgebit van Mastenbroek. Al 39 jaar runt hij samen met zijn vrouw Roosmarie Mastenbroek de Tandprothetische Praktijk E.B. Mastenbroek. Al meer dan 20 jaar bloeit het bedrijf op de Onnaweg 5 te Steenwijk.
Verhaal

De grote kracht van Emiel is om mensen zich op hun gemak te laten voelen op een plek waar veel mensen toch angst voor hebben: de tandarts of tandprotheticus. Bijna dagelijks krijgt hij te horen dat het voelt als thuis en dat stelt alle mensen gerust. Door de jaren heen heeft Mastenbroek een reputatie opgebouwd waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen. Zo is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio met persoonlijke connectie, een vriendelijk onthaal en vakkundig vervaardigde kunstgebitten, waarbij de hoogste kwaliteit wordt geleverd.

Conclusie

Heb jij een kunstgebit? Kom dan eens langs voor een gratis controle van uw gebitsprothese. 

Ook voor reparaties, drukplekken of implantaat gedragen protheses kunt u bij ons terecht. 

>>> Bel Ons 0521 – 514240 <<<

Wij zijn exclusief telefonisch bereikbaar op maandag van 8:00-16:00. 
U kunt ook mailen naar: info@tppmastenbroek.nl

 

Emiel Mastenbroek is de beste in zijn vak. Duizenden tevreden mensen.
Bel gerust even voor een afspraak.

Maandag 8:00 - 16:00 geopend
Openingstijden